Disclaimer en privacybeleid training in taal en tekst

Training in taal en tekst verzamelt alleen die informatie die u zelf verstrekt via het contactformulier van deze website.

Deze gegevens kunnen door mij gebruikt worden om u op de hoogte te houden van eventuele ontwikkelingen, evenementen en onze cliëntenadministratie in het algemeen. De door u verstrekte persoonlijke informatie geschiedt op vrijwillige basis. Daarom wordt er geen gebruik gemaakt van encryptie. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

De website van training in taal en tekst bevat hyperlinks naar andere websites. Zodra u deze andere websites bezoekt, valt u onder het privacybeleid van die betreffende website. Training in taal en tekst is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en/of de betreffende privacy statements.

Training in taal en tekst behoudt zich het recht om op elk door haar gewenste tijdstip de inhoud van dit Disclaimer & privacy statement te wijzigen. U dient daarom regelmatig dit statement te lezen, zodat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste versie.

Door gebruik te maken van de website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door training in taal en tekst op de manier en voor de doeleinden zoals hiervoor zijn omschreven.

Als u vragen heeft over dit Disclaimer & Privacybeleid, dan kunt u contact met mij opnemen.